BG  EN  DE

"Ден на майстора" фьосталпине ФАЕ София

В началото на октомври рекламна агенция Адвъртайзинг Кеър ООД организира честването на 15-годишен юбилей на "фьосталпине ФАЕ София" АД, австрийско- български завод за релси. Задачата ни беше да поставим служителите на фирмата в центъра на събитието, да ги накараме да се почувстват специални. Така създадохме творческата концепция "Ден на майстора". По нестандартен и интересен начин площадката пред завода бе превърната за един цял ден в място за забавления с детски кът, клоуни, фокусници и надуваем замък. А майсторите на фьосталпине ФАЕ София можеха да демострират своите умения, участвайки в различни състезания и игри с награди за "майстори". На голямата сцена за доброто настроение на всички се грижеха Д. Туджаров "Шкумбата" и група Ритъм бойс. Отличната храна и напитки се харесаха на всички, а за финал бе разрязана еднометрова торта с логото на завода. Благодарим на директорите на фьосталпине ФАЕ София за смелостта да реализират тази нестандартна концепция. Благодарим и на времето, което зарадва всички участници с един слънчев 6-ти октомври и направи празника още по-сияен. Кратко видео можете да разгледате на нашия сайт в раздел портфолио/ видео.
ОПИК 2021

Уведомително съобщение за визуална идентификация на уебсайт във връзка с изпълнението на договор № BG16RFOP002-2.073-14769-C01, проект Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19, процедура Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 Проект № BG16RFOP002-2.073-14769-C01, с наименование: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19. Главна цел на проекта: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19. Бенефициент: Адвъртайзинг Кеър ООД Обща стойност: 5 314.09 лв., от които 4 516.98 лв. европейско и 797.11 лв. национално съфинансиране. Дата на стартиране: 25.01.2021г. Дата на приключване: 25.04.2021г.
Кампания Ви-Дейлин

Рекламна агенция Адвъртайзинг Кеър съвместно с Европинт България организира рекламна кампания за въвеждане на пазара на мултивитаминния сироп за деца Ви-Дейлин за фирма Абот Продъктс. Основни комуникационни канали - радио, преса, интернет, организиране на събития в молове и парти центрове в големите градове в страната. Продължителност на кампанията - 2 месеца. Нестандартната креативна концепция се хареса на децата и предизвика невероятен интерес към нашият герой Тигърчето Дейли и неговия екип, с който малчуганите участваха във викторини, играха забавни спортни игри и получиха много информация за балансираното хранене и витамините. Гостуващите екипи на отбора на Видейлин направиха повече от 10 целодневни спортни състезания за деца в цялата страна и създадоха силна емоционална връзка с аудиторията. Кратка презентация, песничка и радиоклип на кампанията можете да разгледате на нашия сайт в раздел портфолио видео.
Немски Коледен Базар в София

През декември отвори врати първият традиционен Немски Коледен Базар в сърцето на София. Щастливи сме, че нашата агенция беше основен креативен партньор на събитието. Разработихме цялостната корпоративна идентичност - лого, копирайт, рекламни материали, външна реклама, графична визия на сайт, рекламни карета ... Разбира се не можем да изброим всички онези малки и големи красиви неща, които направихме, за да превърнем една идея във вълнуващо преживяване за хиляди хора. Стоейки дълги часове в офиса, в стремежа си всичко да бъде изпипано до съвършенство, със сигурност сме пропуснали няколко чаши с греяно вино сред уютните дървени къщички и безбройни коледни светлинки. Но остана чувството на удовлетворение и радост от работата по този вълнуващ проект. Благодарим на организаторите, че се довериха на екипa на Адвъртайзинг Кеър. Повече информация на www.db-event.eu.
United Buddy Bears in Sofia!

От 3 април до 13 май 2011 г. в рамките на Седмиците на Германия 120 мечки от United Buddy Bears бяха изложени в центъра на София, на площад „Св. Неделя“. Рекламна агенция Advertising Care беше поканена от фирма Шенкер България - основен логистичен партньор на изложбата да организира изключително интересно събитие за клиентите на фирмата. В креативната обстановка на зала "Склада" под модератерството на художника Румен Статков клиентите и гостите на събитието с много емоции и настроение нарисуваха собственоръчно уникалната 2-метрова мечка на Шенкер. Сред официалните гости на събитието беше Посланикът на Република Германия в България г-н Матиас Хьопфнер, правителствени лица и представители на най-големите международни компании в страната. Можете да видите събитието на нашия сайт в раздел портфолио/видео.
Euro Sky. Open, please!

Рекламна агенция Адвъртайзинг Кеър организира събитие за откриване на новата бизнес сграда на италианския инвеститор Трач Инвест в София. Събитието протече под мотото "Open, please!". За целта сградата беше брандирана в синьо, със специална декорация от цветя и светещи топки, които подчертаваха обемите и функционалността на помещенията. Шест хостеси в униформи консултираха и развеждаха гостите. Сред приятна музика гостите имаха възможност да се насладят на изискан коктейл и мултимедийна презентация за дейността на италианската компания.
еко = модерно

Екипът на рекламна агенция ADCARE разработи за Булекопак АД нова графична визия, целяща да изгради представата, че разделното събиране на боклука ни прави част от модерната европейска среда. Цели на кампанията: да се предизвика интерес към разделно събиране; да се изгради представата, че еко=модерно; да се създаде представата, че Булекопак е модерна еко-компания.
Play for live

Ние, от рекламна агенция Адвъртайзинг Кеър сме съпричастни на децата в неравностойно положение. Затова подкрепихме инициативата на организация "One Life Charity" - благотворителен футболен турнир, средствата от който ще бъдат дарени на болни от рак деца и домове за сираци. Заедно, можем да направим от Земята една по-щастлива планета.
Енергията, която променя живота ти.

Рекламна агенция Адвъртайзинг Кеър спечели конкурса за рекламно обслужване на италианската фирма РИЛА ГАЗ, която започна газифицирането на Югозападна България. РИЛА ГАЗ е представител на Gruppo AcegasAps и Gruppo Dondi. Кампанията стартира с мотото "ЕНЕРГИЯТА, КОЯТО ПРОМЕНЯ ЖИВОТА ТИ".
Рекламна кампания супермаркет Елемаг

Рекламна агенция ADCARE влезе в гурме света. Стартира кампанията на Супермаркети Елемаг Гурме под надслов "Влез в света на гурме изкушенията". Разработени са няколко комуникационни канала - външна реклама, преса, радио и интернет.
Рекламна агенция ADCARE - имиджова кампания на ПИБ

Рекламна агенция ADCARE беше класирана на второ място от 5-те рекламни агенции, поканени на конкурса за имиджова кампания на ПИБ.


   |   
© 2010 Рекламна агенция Адвъртайзинг Кеър ООД. Всички права запазени.
Уведомително съобщение за визуална идентификация на уебсайт във връзка с изпълнението на договор № BG16RFOP002-2.073-14769-C01, проект Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19, процедура Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19